EBAY TIPS #4

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

TRE FRÅN ZARA

1 / 2 / 3
 
Om det är något jag är lite extra svag för så är det ju väskor, speciellt från Zara. De tre som du ser ovan skulle jag absolut inte tacka nej till! Samtliga är i en lite högre prisklass, men det som är så bra med Zara är att de även gör riktigt snygga väskor som är mer plånboksvänliga.

ALLA <3 DAG

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
 
Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg! Oavsett om man har någon att dela dagen med eller inte så kan det vara trevligt att unna sig själv något lyxigt, varför inte nya underkläder eller ett lyxigt doftljus?

MY EBAY #5

ORDER HERE
 
Denna contour/concalerpalett kommer också från Ebay. Jag har inte hunnit prova den så mycket, bara de mörka färgerna för att framhäva kindbenen. Av det jag har provat så gillar jag den! Den blir din för endast 28 kronor.

SPRING NEWS BY GINA TRICOT

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
 
Vårnyheterna trillar in i webbshopparna och här är ett urval från Gina Tricots vårnyheter. Det är mycket pastellfärger, ränder och jeansskjortor. Trenchcoaten är min favorit! Det känns tidigt att köpa den nu när det fortfarande är snö på marken, men jag tror denna godbit kommer sälja slut fort. Vilket plagg är din favort?

RSS 2.0